Gjennomført: 2009 Paris og Rouen 1. - 7. september

Paris og Rouen
1. – 7. september 2009

Vi har gleden av å invitere dere med på en seks dagers tur til Paris og Rouen, hovedstaden i Normandie. Vi skal bo på samme hotellet under hele oppholdet, men gjør to større dagsutflukter; en til Rouen og en annen dag til Monets hage i Giverny. Om tiden tillater det kommer vi også til å besøke Chartres. Det vil i tilfelle bli en tredje utflukt.
I Rouen, Normandies hovedstad, besøker vi den berømte katedralen som inspirerte Monet i mange av sine arbeider og vi besøker museet som beretter Jeanne D’Arcs bemerkelsesverdige historie. Vi får også hør om vikinger og Olav, senere den hellige, som holdt til her et halvt års tid. Han ble også døpt her!
I tillegg skal vi vandre blant vakre og karakteristiske bindingsverkshus slik man bare

kan finne dem i Normandie.

I Paris skal vi ha en stor klassisk sightseeing for å oppleve de viktigste severdighetene som Champs-Elysees, Triumfbuen, Eiffeltårnet, Notre Dame, latinerkvarteret osv. De som ønsker det vil også få anledning til å besøke museer, som for eksempel Picasso museet og Monet museet.
Vi setter opp en meny og hjelper dere dit hvor dere vil. Paris har noe for enhver smak. Vi skal oppleve høymesse i Notre Dame og vi skal på klosterbesøk.
Vi spiser på hyggelige, sjarmerende restauranter i sentrale historiske og velkjente deler av Paris, som for eksempel Latinerkvarteret, Montmartre, Montparnasse, Louvre, Opera.












Kort tid før avreise vil de påmeldte få et mer detaljert dag-for-dag program. På hele turen har dere også med fransk og norsktalende reiseleder.


Turen vil koste kr 12.300 per person og kr 1 000,- i enkeltroms tillegg.
I prisen er følgende inkludert: flyr tur/retur, transfer og annen transport i følge programmet, 6 netter på komfortabelt hotell, sentralt plassert, halvpensjon. Inngangsbilletter i flg programmet. Norsk- og fransktalende guide og reiseleder er med på hele turen.

Alkoholholdige drikker kommer i tillegg og er ikke inkludert.
Vi tar forbehold om endringer på momenter som er utenfor vår kontroll som flyprisene, skatter, avgifter og valutaendringer. Vi anbefaler alle å tegne reiseforsikring med avbestillingsbeskyttelse.



Vennlig hilsen Nils Krister Larsen





http://www.nklarsen.no/
Tlf 71521170/92853229, e-mail: holst@nklarsen.no