Gjennomførte turer

De siste ti årene har vårt selskap gjennomført mange hundre turer  til spennende reisemål i Europa. Et stort og betydelig arbeide ligger bak vår produksjon. Vi har studert, lest, reist  og vet at vi er mer enn rimelig godt kjent på våre destinasjoner.
Til Berlin og Roma har vi reist fram og tilbake de siste 30 årene. Vi er bevandret i disse byene og arrangerer mer enn gjerne turer som passer for deg ,  eller din forening eller studiegruppe. Vi har arrangert turer for arkitekter, tannleger, kjøpmann, kunsthistorikere, litteraturinteresserte, religionsvitere osv.
Er hvilket som helst tema er vår utfordring!
 Stor reisevirksomhet i Frankrike ( særlig til Paris og Normandie)  har gjort sitt til at vi også har fått flere oppdrag i dette fascinerende området. Vi tilbyr også hvert år  to turer til Paris i vårt ordinære program.
Det gleder oss alltid når vi får lov til å sette opp en tur til Madrid eller til Andalucia.Også her er vi etterhvert blitt kjennere av kunst og kulturlivet og kan garantert ta dere med til steder som få andre har tilgang til.


Ta kontakt med oss!. Vi kan lage omtrent den turen du måtte ønske deg i Europa. Eller du kan velge en av våre ferdigproduserte turer slik du kan finne dem i vårt program. Vi har lang erfaring og mange opplevelser på lageret! Velkommen!

 Prøv oss. Vi viser gjerne vei - og skaper dager med innhold!

                  Liv Siri Holst Larsen
                  Nils Krister Larsen